+386 (0)2 471 33 15

Delovna oblačila, kombinezoni, čevlji in rokavice

Delovna oblačila zahtevajo posebne lastnosti in praktične detajle, ki zagotavljajo primerno varnost, zanesljivost in trpežnost. V podjetju Magra ponujamo visoko kakovostna delovna oblačila, izdelana iz vzdržljivih materialov in opremljena z različnimi funkcionalnimi dodatki, ki olajšajo delo. Namenjena so varnemu delu na terenu, v proizvodnji in različnih delavnicah. Ponujamo delovne kombinezone, brezrokavnike, hlače, delovne čevlje, pa tudi delovne rokavice in pasove – tako za moške kot za ženske. Vsa delovna oblačila so na voljo v različnih velikostih, da se kar najbolje prilegajo ter se odlično obnesejo tudi v zahtevnih pogojih, na primer v težkih vremenskih razmerah. Naša dodana vrednost pri prodaji delovnih oblačil pa je možnost tiska na prav vse izdelke.

Delovne jakne
Delovne hlače

Vsestranski delovni kombinezon

Med najbolj iskanimi artikli s področja delovnih oblačil so zagotovo kombinezoni. So praktični, saj pokrivajo celotno telo in imajo celo vrsto praktičnih žepov, kamor se lahko pospravi, pritrdi ali zatakne orodje. Delovni kombinezon ima lahko tudi visok ovratnik, da zaščiti še vratni del. Običajno ima dolge rokave in pa ojačan kolenski del. Naš delovni kombinezon Orion Adrian ima tudi možnost vstavitve kolenskih protektorjev. Ustreza zahtevanim standardom ter je izdelan iz mešanice bombaža in poliestra. Delovni kombinezoni so po navadi v temnejših barvah, saj se jih veliko uporablja v delavnicah, kjer je tudi veliko umazanije. Pogosta je sivo-črna kombinacija. Pri nas pa lahko naročite tudi zimske delovne kombinezone v različnih barvah. Te so še dodatno obloženi, da so primerni za nižje temperature. Patent na koncu rokavov in hlač zagotavlja odlično prileganje, kombinezon pa se zapne s prilagodljivim pasom.

Delovni čevlji in delovne rokavice

Obutev je prav tako pomemben del delovne opreme, saj omogoča varno gibanje v zahtevnejših delovnih pogojih. Naši trpežni in kakovostno izdelani delovni čevlji nudijo stabilno hojo ter so opremljeni s sistemom za blaženje, tako da vas noge manj bolijo. Med izdelki lahko poiščete raznolike usnjene delovne čevlje – visoke, nizke, nepremočljive, z zaščitno kapico, s protizdrsnim podplatom, z antistatičnim podplatom, s posebno zaščito proti predrtju podplatov … Vsakdo lahko najde par tak par kot ustreza njegovemu delovnemu mestu.

Ne bo pa šlo tudi brez primerne zaščite za roke. Delovne rokavice so potrebne za številna opravila, da roke zaščitimo pred mrazom, vročino, škodljivimi snovmi, mehanskimi poškodbami in drugimi dejavniki. Lahko se pohvalimo s široko izbiro rokavic iz različnih materialov (usnje, poliester, bombaž, viskoza, neopren, lateks …), ki ustrezajo različnim pogojem. Lahko so povsem oprijete, lahko obložene in robustne. Podaljšani modeli delovnih rokavic poskrbijo za zaščito zapestja in se popolnoma prilegajo ostalim delovnim oblačilom. Samo dobra kombinacija delovnih oblačil, rokavic in čevljev zagotavlja primerno varnost in ugodje med delom. Ne pozabite torej, da se zaščitite z vsemi potrebnimi elementi, kot zahteva tudi zakon.

Praktični delovni brezrokavniki

Največja prednost brezrokavnikov je, da ogrejejo naše središče, a nam puščajo svobodne roke, da se lahko neomejeno gibamo. To potrebuje veliko delavcev, zato so delovni brezrokavniki še kako zaželeni. Pomembno je, da imajo veliko različno velikih žepov, v katere se pospravi delovno orodje in oprema. Tako imate vse pri roki, hkrati pa ste še vedno fleksibilni in se lahko dobro gibate. Delovni brezrokavnik ima lahko kapuco ali pa je brez nje. Pri naročilu razmislite, kaj boste pod njim nosili, da lahko izberete pravilno velikost. Če imate spodaj oblečeno le majico, se lahko bolj prilega, če pa želite nositi pulover ali celo lažjo jakno, pa naj bo brezrokavnik bolj ohlapen oziroma večje številke. Ponujamo tudi ženske brezrokavnike, ki so prilagojeni ženski anatomiji. Najbolj preprosti in lahkotni, a še kako pomembni, pa so odsevni brezrokavniki. Pri nas jih dobite že za dobra dva evra, v fluorescentno oranžni ali fluorescentno rumeni barvi. Ustvarjeni so, da se lahko enostavno oblečejo prek drugih oblačil, tudi preko bunde.

Odsevna delovna oblačila

Poseben segment naše ponudbe so tako imenovana odsevna delovna oblačila, ki poskrbijo za boljšo vidljivost tistega, ki jih nosi. Vdelani odsevni trakovi omogočajo, da so delavci dobro opazni tudi v slabših pogojih vidljivosti. Takšna delovna oblačila ustrezajo mednarodnem standardu EN ISO 20471, nudimo pa tako majice, hlače in jakne kot brezrokavnike in dežne plašče. Izbirate lahko tudi med različnimi oblačili s kapuco, na voljo so vodoodporni in topli zimski modeli. Odsevna delovna oblačila uporabljajo cestni, železniški in drugi delavci, tudi varnostniki in urejevalci prometa. Dobavimo vam jih v različnih velikostih in značilnih opozorilnih barvah: rumena, rdeča, oranžna.

Tisk na delovna oblačila

V podjetju Magra smo poleg prodaje izdelkov specializirani tudi za tisk na najrazličnejši tekstil in druge produkte. Tako vam omogočamo, da poleg nakupa primernih delovnih oblačil, kombinezonov, čevljev in rokavic dobite tudi nanje natisnjen logotip podjetja. Naročite lahko delovno uniformo za vse zaposlene, ki bodo prek nje sporočali ugled podjetja. Z veseljem uresničimo tudi vaše druge želje in zahteve, da dobite nadvse uporabna in varna delovna oblačila. Za vaša oblačila poskrbimo s sitotiskom, omogočamo pa tudi kakovostno vezenje. Pošljite nam vaše povpraševanje in si hitro zagotovite udobna personalizirana delovna oblačila.

Potrebujete več informacij?