+386 (0)2 471 33 15

Delovna oblačila

Delovna oblačila – kaj so zaščitna delovna oblačila?

Delovna oblačila MariborDelovna oblačila so funkcionalno izpopolnjena oblačila, izdelana iz trpežnih materialov. Le-ti so izbrani glede na vrsto dela, ki ga opravljamo. Zaščitna delovna oblačila moramo uporabljati ne le pri domačem delu, temveč tudi pri opravljanju različnih poklicev. V tem primeru je uporaba delovnih oblačil opredeljena z zakonom, ki med drugim opredeljuje tudi to, kakšna morajo biti zaščitna delovna oblačila, da nam pri opravljanju dela zagotavljajo optimalno varnost in zmanjšujejo dejavnike tveganja za nastanek poškodbe pri delu. Če pomislimo na gozdarsko delo, pri katerem smo izpostavljeni številnim nevarnostim, ki lahko resno ogrozijo življenje, se pričnemo zavedati pomena uporabe primernih delovnih oblačil in drugih pripomočkov za varno delo. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam nudimo pestro ponudbo delovnih oblačil, ki so narejena iz trpežnih materialov, ki omogočajo normalno pranje in poskrbijo za udobje med nošenjem. Če iščete delovna oblačila v Mariboru, smo v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. pravi naslov za vas.

Zaščitna delovna oblačila – pred čem nas ščitijo?

Specialna zaščitna delovna oblačila

Zaščitna delovna oblačila nas varujejo pred nastankom poškodb na delovnem mestu in sicer tako, da zmanjšujejo tveganje za njihov nastanek. Ker so narejena iz trpežnih materialov, lahko prenesejo delovanje različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, vendar pa obstaja nevarnost, da nas poškodujejo. Zaščitna delovna oblačila oziroma njihova sestava, izbira materialov in barva so pri opravljanju različnih poklicev seveda različna, kljub temu pa imajo enak namen – da nas ščitijo pred nevarnostmi, ki so specifične za določeno delovno mesto. Pri nakupu delovnih oblačil lahko izbiramo med delovnimi hlačami, majicami, jaknami, jopiči in perilom, poskrbeti pa moramo tudi za pravilno obutev. V podjetju Tisk in darila Magra vam nudimo specialna delovna oblačila, pri nakupu pa vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Delovna oblačila po ugodni ceni

Delovna oblačila se med seboj razlikujejo po večjem številu dejavnikov, med drugim tudi po ceni. Ugodna cena ne pomeni vedno slabše kvalitete delovnih oblačil, nasprotno pa tudi visoka cena ne zagotavlja kakovosti oblačil. Pri nakupu delovnih oblačil se zato osredotočimo na materiale, iz katerih so izdelana, preverimo pa tudi, ali imajo žepe oziroma prostor za odlaganje predmetov ali orodij, ki jih uporabljamo pri delu. Katalog delovnih oblačil si lahko ogledate tudi v podjetju Tisk in darila Magra, v katerem smo poskrbeli za odlično razmerje med kvaliteto in ceno zaščitnih oblačil, ki vas bodo pri delu zaščitila pred nevarnostmi. Vabimo vas k ogledu ponudbe.

Potrebujete več informacij?