+386 (0)2 471 33 15

Delovna obleka in rokavice

Delovna obleka in delovne rokavice po dostopni ceni

Delovna oblačilaDelovna obleka je pri mnogih opravilih nujen zaščitni element. Trpežna zaščitna obleka vas obvaruje pred različnimi nevarnostmi, obenem pa vas delovna obleka ščiti pred umazanijo. Preudarno izbrana delovna obleka vam tako prihrani precej nepotrebnih skrbi. Morda se vam zdi, da je posebna delovna obleka prevelik strošek. Vendar pa je lahko tudi zelo kakovostna delovna obleka cenovno dostopna. Dober dokaz za to je ponudba spletne trgovine Magra, kjer vas čaka kakovostna delovna obleka po zelo ugodni ceni. Na voljo pa so vam tudi delovne rokavice in obutev. Delovna obleka bo tako poskrbela za zares optimalno zaščito.

Katere kose mora vsebovati delovna obleka?

Delovna obutev MagraPomembno je, da sta vaša delovna obleka in obutev prilagojeni vrsti dela, ki ga opravljate. Pri nekaterih opravilih zadostuje zelo preprosta delovna obleka, ki jo na primer sestavlja le jakna, spet v drugih primerih pa je potrebna kompleksnejša obleka, na primer zaščitni kombinezon. Poleg tega pa mora delovna obleka ustrezati letnemu času, če gre za opravila na prostem. Poletna delovna obleka je tako vsekakor drugačna od zimske. V naši trgovini vam je na voljo delovna obleka za vse vremenske pogoje. Izbirate lahko med delovnimi jaknami, hlačami in kombinezoni, delovna obleka pa je izdelana iz odpornih, praktično neuničljivih materialov. Tako je delovna obleka pametna naložba, ki se vam že kmalu obrestuje. Če je delovna obleka namenjena delu na prometno izpostavljenih področjih, se priporočajo tudi odsevni trakovi na obleki. Tako delovna obleka poskrbi, da ste dobro vidni v vseh pogojih, kar je ključno za vašo varnost. Če niste povsem prepričani, kakšna delovna obleka bi bila za vas najboljša, vam z veseljem priskočimo na pomoč z nasvetom in vam tako pomagamo pri izbiri obleke.

Delovne rokavice so pogosto nujne za optimalno varnost

Mnoga opravila zahtevajo poleg obleke tudi posebne zaščitne delovne rokavice. Takšne rokavice niso nujno usnjene delovne rokavice, kot si marsikdo predstavlja. Pri številnih opravilih bi bile usnjene delovne rokavice pravzaprav neustrezne, zato morate biti previdni pri izbiri materialov za rokavice. Namesto za usnjene delovne rokavice se lahko na primer odločite za nitrilne delovne rokavice ali za zaščitne rokavice s prevleko iz poliuretana. Pomembno je, da izberete zaščitne delovne rokavice, ki vas bodo varovale tako pred mehanskimi kot kemičnimi nevarnostmi. Pomagamo vam izbrati tudi trpežne zaščitne delovne rokavice. Zimske delovne rokavice morajo biti seveda prav tako prilagojene vremenu. Če delate na mrazu in snegu, vas trpežne zimske delovne rokavice obvarujejo pred omrtvičenjem prstom in poškodbami kože. Pri nas najdete trpežne zaščitne delovne rokavice, tudi zimske, po zelo ugodni ceni.

V ponudbi tudi odsevni brezrokavniki.

Potrebujete več informacij?