+386 (0)2 471 33 15

Delovna obleka

Delovna obleka, ki vas bo zaščitila, pri delu pa ne ovirala

Prava zaščita je danes še kako pomembna, in to prav pri vsakem opravilu in delu. Zato velja izbrati takšno delovno obleko, ki vas bo zaščitila v vseh vremenskih razmerah, hkrati pa bo kakovostna, prijetna za nošenje in vas pri delu ne bo ovirala. Če bi radi vaše telo med delom ustrezno in varno zaščitili, potem so naše delovne obleke in obutev iz naše ponudbe naravnost odlična izbira.

Delovna obleka in obutev, ki vas ne bodo razočarali

Delovna obleka FarmerNaša ponudba delovnih oblek je raznolika in bogata, zato smo prepričani, da boste do ustreznih in primernih oblačil, ki bodo ustrezala vašim željam, pričakovanjem, potrebam in drugim zahtevam prišli brez večjih težav. Med našimi delovnimi oblekami lahko izbirate med različnimi delovnimi jaknami, delovnimi hlačami in delovnimi kombinezoni. Med njimi boste našli tudi zaščitne delovne obleke, delovne obleke Farmer in poceni delovne obleke. Vaša zaščita bo z njihovo pomočjo občutno večja, delo pa vam bo v veselje, saj se boste v takšni delovni obleki počutili udobno. Delovne hlače iz naše ponudbe imajo ustrezne ojačitve v kolenskem delu, nekatere imajo tudi možnost vstavitve kolenskih protektorjev. Izbirate lahko med zelo različnimi modeli, barvami, velikostmi in seveda cenami, poleg tega so hlače lahke in v večini primerov sestavljene iz kombinacije bombaža in poliestra. Tudi nad našimi delovnimi jaknami ne boste razočarani, saj so tako kot delovne hlače lahke, kakovostnega sestava, nekatere pa imajo tudi odsevne dodatke. Pri večji količini kupljenih delovnih oblek dobite dodaten popust, zato za točno ceno pošljite povpraševanje.

Delovna obleka in obutev, kot se šika

Delovna obleka in obutevNaša delovna obleka in obutev sta oblikovani tako, da vas pri delu ne ovirata in sta narejeni iz trpežnega materiala. To brez dvoma velja tudi za našo ponudbo delovne obutve, kjer lahko izbirate kar med šestimi različnimi modeli. Sicer pa se zavedamo, da je delo pozimi zaradi drugačnih vremenskih razmer, še zlasti nizkih temperatur in mraza, velikokrat težko, naporno in zahtevno. Da bi ga kljub temu lahko opravili, vam omogočamo z našimi delovnimi oblekami oziroma zimsko delovno zaščito. Tako vam mraz ne bo prišel do živega in tudi v najbolj slabih vremenskih razmerah boste svoje delo lahko končali v predvidenem času. To pa je nenazadnje prav tisto, česar si želite, kajne? Trdno smo prepričani, da vam bo to z našo raznoliko ponudbo to uspelo.

Zato ne odlašajte več preveč in za svoj najboljšo delovno obleko in obutev iz naše ponudbe odločite še danes. Zagotavljamo vam, da bo vaša izbira odlična, obenem pa boste še prihranili, saj so cene pri nas več kot ugodne.

Potrebujete več informacij?