+386 (0)2 471 33 15

Delovne hlače

Delovne hlače, ki vas bodo prepričale s kakovostjo in ceno

Prava zaščita je danes še kako pomembna, in to prav pri vsakem opravilu in delu. Zato velja izbrati takšno delovno obleko, ki vas bo zaščitila v vseh vremenskih razmerah, hkrati pa bo kakovostna, prijetna za nošenje in vas pri delu ne bo ovirala. Če bi radi vaše telo med delom ustrezno in varno zaščitili, potem so naše delovne obleke in obutev iz naše ponudbe naravnost odlična izbira.

Delovne hlače cena

Delovne hlače za vsako vreme in priložnost

Naša ponudba delovnih oblačil je raznolika in bogata, zato smo prepričani, da boste do ustreznih in primernih oblačil, ki bodo ustrezala vašim željam, pričakovanjem, potrebam in drugim zahtevam prišli brez večjih težav. Med našimi delovnimi oblekami bi radi še zlasti opozorili na bogato in raznovrstno ponudbo delovnih hlač. Izbirate lahko med različnimi modeli, velikostmi in barvami, med katerimi boste našli tudi zimske delovne hlače, delovne hlače farmer in podložene delovne hlače. Vaša zaščita bo tako občutno večja, delo pa vam bo v veselje, saj se boste v takšnih delovnih oblačilih tudi udobno počutili. Delovne hlače iz naše ponudbe imajo ustrezne ojačitve v kolenskem delu, nekatere imajo tudi možnost vstavitve kolenskih protektorjev. Poleg tega so naše delovne hlače lahke in v večini primerov sestavljene iz odlične kombinacije bombaža in poliestra. Pri večji količini kupljenih delovnih hlač dobite dodaten popust, zato za točno ceno pošljite povpraševanje.

Cena delovnih hlač je dober razlog za nakup

Poleg tega pri nas dobite delovne hlače po ceni, ki je nadvse konkurenčna in brez dvoma tudi odličen razlog za nakup. Cena delovnih hlač iz naše ponudbe je resnično ugodna, zato se je splača preveriti. Hitro boste namreč ugotovili, da za takšno ceno delovnih hlač dobite maksimalno kakovost in udobnost. Če smo še nekoliko natančnejši: v naši ponudbi vam je na voljo kar dvanajst različnih modelov delovnih hlač, katerih cene se gibljejo od 13 do 34,80 evra. V tem razponu dobite delovne hlače za najrazličnejše vremenske razmere, tudi tiste, ko so temperature izjemno nizke, delo pa je zato velikokrat težko, naporno in zahtevno. Da bi ga kljub temu lahko opravili, vam omogočamo z našimi zimskimi delovnimi hlačami in drugo zimsko delovno zaščito. Tako vam mraz ne bo prišel do živega in tudi v najbolj slabih vremenskih razmerah boste svoje delo lahko končali v predvidenem času. To pa je nenazadnje prav tisto, česar si želite, kajne? Trdno smo prepričani, da vam bo to tudi z našo izjemno ceno delovnih hlač to uspelo.

Zato ne odlašajte več preveč in za svoje najboljše delovne hlače iz naše ponudbe odločite še danes. Zagotavljamo vam, da bo vaša izbira odlična, obenem pa boste še prihranili, saj so cene pri nas več kot ugodne.

Zimske delovne hlače cena

Potrebujete več informacij?