+386 (0)2 471 33 15

Delovne hlače z naramnicami

Delovne hlače, ki jih mojstri preprosto ne bodo hoteli več sleči

Delovne hlače na pasPrava zaščita je danes še kako pomembna, in to prav pri vsakem opravilu in delu. Zato velja izbrati takšno delovno obleko, ki vas bo zaščitila v vseh vremenskih razmerah, hkrati pa bo kakovostna, prijetna za nošenje in vas pri delu ne bo ovirala. Če bi radi vaše telo med delom ustrezno in varno zaščitili, potem so naše delovne obleke in obutev iz naše ponudbe naravnost odlična izbira.

Delovne hlače za vsako vreme in priložnost

Naša ponudba delovnih oblačil je raznolika in bogata, zato smo prepričani, da boste do ustreznih in primernih oblačil, ki bodo ustrezala vašim željam, pričakovanjem, potrebam in drugim zahtevam prišli brez večjih težav. Med našimi delovnimi oblekami bi radi še zlasti opozorili na bogato in raznovrstno ponudbo delovnih hlač. Izbirate lahko med različnimi modeli, velikostmi in barvami, med katerimi boste našli tudi delovne kratke hlače, delovne hlače na pas in zaščitne delovne hlače Sirius. Vaša zaščita bo tako občutno večja, delo pa vam bo v veselje, saj se boste v takšnih delovnih oblačilih tudi udobno počutili. Delovne hlače iz naše ponudbe imajo ustrezne ojačitve v kolenskem delu, nekatere imajo tudi možnost vstavitve kolenskih protektorjev. Poleg tega so naše delovne hlače lahke in v večini primerov sestavljene iz odlične kombinacije bombaža in poliestra. Pri večji količini kupljenih delovnih hlač dobite dodaten popust, zato za točno ceno pošljite povpraševanje.

Delovne hlače z naramnicami so nadvse priljubljene

Delovne hlače z naramnicami SiriusPoleg tega smo v naši ponudbi poskrbeli tudi za delovne hlače z naramnicami, ki so nadvse praktične in zato pri večini mojstrov tudi nadvse priljubljene. Povedano natančneje: med dvanajstimi različnimi modeli delovnih hlač iz naše ponudbe boste našli kar polovico delovnih hlač z naramnicami. Njihova cena je nadvse ugodna, zato se jo splača preveriti. Hitro boste namreč ugotovili, da za takšno ceno dobite maksimalno kakovost in udobnost. Cene takšnih hlač z naramnicami se namreč gibljejo od 26,87 do 34,80 evra. V tem razponu dobite delovne hlače z naramnicami za najrazličnejše vremenske razmere, tudi tiste, ko so temperature izjemno nizke, delo pa je zato velikokrat težko, naporno in zahtevno. Da bi ga kljub temu lahko opravili, vam omogočamo z našimi zimskimi delovnimi hlačami z naramnicami in drugo zimsko delovno zaščito. Tako vam mraz ne bo prišel do živega in tudi v najbolj slabih vremenskih razmerah boste svoje delo lahko končali v predvidenem času. To pa je nenazadnje prav tisto, česar si želite, kajne?

Zato ne odlašajte več preveč in za svoje najboljše delovne hlače z naramnicami iz naše ponudbe odločite še danes. Zagotavljamo vam, da bo vaša izbira odlična, obenem pa boste še prihranili, saj so cene pri nas več kot ugodne.

V ponudbi imamo tudi delovne čevlje.

Potrebujete več informacij?