+386 (0)2 471 33 15

Delovna oblačila cena

Delovna oblačila – kakšne naj bodo delovne hlače?

Podložene delovne hlače Farmer

Delovna oblačila so obvezna oprema pri delu, ki nam ne zagotavlja le udobja med izvajanjem določenega opravila, temveč nas tudi varuje pred nastankom poškodb pri delu. Uporabljati jih je potrebno predvsem pri tistih dejavnostih, pri katerih je tveganje za nastanek poškodb največje. Delovna oblačila so certificirana v skladu s standardom EN 340, ki določa osnovne zahteve delovnih oblačil, prav tako pa so certificirana tudi v skladu s standardom osebne varovalne opreme. Mednje uvrščamo tudi delovne hlače. Na delovnih hlačah običajno najdemo večje število žepov, v katere lahko odlagamo orodje, narejene pa morajo biti tako, da nas pri delu ne ovirajo in se lahko brez težav tudi operejo. Izbiramo takšne, ki na svoji površini nimajo delcev, ki bi se lahko pri pranju zatikali v dele stroja. Delovne hlače Farmer in podložene delovne hlače lahko najdete tudi v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o., v katerem vam nudimo vso potrebno delovno zaščito. Da bo vaše delo potekalo na varen način, obiščite Tisk in darila Magra d.o.o.

Delovne hlače in njihove lastnosti

Delovne hlače cena

Delovne hlače so na tržišču na voljo v različnih barvah, v osnovi pa je njihova barva temnejša – črna, modra ali siva. Delovne hlače so izdelane iz trpežnih in ekstremno odpornih materialov, prav tako pa so običajno na občutljivih predelih, ki so izpostavljeni obrabi, prešite. Večina izmed njih ima elastične pasove in odsevne logotipe ter večje število žepov oziroma odprtin za shranjevanje pripomočkov, ki jih uporabljamo med delom. V toplejših mesecih se lahko odločimo tudi za kratke delovne hlače, ki so ob visoki temperaturi zraka izjemno praktične. V hladnejših mesecih se raje odločimo za zimske delovne hlače in druga delovna oblačila.

Delovna oblačila po ugodni ceni

Delovna oblačila so na voljo tudi po zelo ugodni ceni, vendar moramo pred nakupom preveriti njihovo kvaliteto. Delovna oblačila, izdelana iz slabo kvalitetnih in neodpornih materialov lahko povečajo tveganje za nastanek poškodb pri delu, česar pa si zagotovo ne želimo. Pri nakupu delovnih oblačil torej dajemo poudarek na izbiro materialov, njihovo kvaliteto in trpežnost. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam nudimo vrsto kvalitetnih delovnih oblačil, ki ustrezajo standardom, po zelo ugodni ceni. Če vas zanima cena delovnih hlač in drugih delovnih oblačil, nas obiščite v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o..

Potrebujete več informacij?