+386 (0)2 471 33 15

Delovne obleke

Delovna oblačila na spletu: kakovostne in ugodne delovne obleke!

Delovna oblačila farmerDelovna oblačila poskrbijo za zaščito pred umazanijo in manj ugodnimi vremenskimi pogoji. Kakovostna delovna oblačila so tako pametna investicija. S premišljeno izbiro delovne obleke jo boste lahko uporabljali dolga leta, ne da bi prišlo do njene obrabe. Tako morate biti pri nakupu pozorni na material delovne obleke in na kakovost same izdelave. Če potrebujete resnično trpežna in obstojna delovna oblačila, je spletna trgovina Magra natanko tisto, kar iščete. Pri nas vas čakata delovna obleka in obutev, ki ju odlikuje kakovostna izdelava in preverjena obstojnost uporabljenih materialov. Dodatna prednost spletnega nakupa delovne obleke pa je hiter in preprost postopek naročanja. Vaša nova delovna oblačila so le nekaj klikov stran!

Priskrbite si delovna oblačila po ugodni ceni

Pogosto so kakovostna delovna oblačila precej draga, a to ne drži v primeru spletne trgovine Magra. Delovna obleka in obutev sta vam pri nas na voljo po izjemno dostopni ceni. Naša delovna oblačila so namenjena optimalni varnosti, obenem pa tudi udobju. Zaščitne delovne obleke (npr. farmer hlače) poskrbijo za vas tudi takrat, ko pogoji dela niso najbolj optimalni. Na zalogi imamo delovna oblačila različnih velikosti, zato zagotovo ne boste imeli težav z iskanjem ustrezne številke. Poskrbimo za hitro odpremo oziroma pošiljanje, zato bo naročena obleka in obutev pri vas v nadpovprečno kratkem času, možen pa je tudi osebni prevzem v naši poslovalnici (Vzhodna ulica 7, Maribor) – delovna oblačila boste lahko tako začeli uporabljati še nekoliko prej. Vabimo vas, da si ogledate tudi drugo ponudbo v naši spletni trgovini, v primeru dodatnih vprašanj pa nam lahko kadar koli pišete ali nas pokličete. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam po potrebi pomagali pri nakupu delovnih oblačil in drugih artiklov. Delovna oblačila je mogoče po potrebi naročiti tudi v večjih količinah.

Različne delovne obleke za vse letne čase

Delovne obleke farmerV naši ponudbi vas čakajo različne delovne obleke – kombinezoni, (farmer) hlače in jakne, torej kompletna delovna obleka. Farmer hlače, ki so zelo iskane, so tako le eden od artiklov, ki jih ponujamo. Izbirate lahko med različnimi barvami delovne obleke, kombinezoni, farmer hlače in drugi artikli pa imajo lahko tudi dodatne ojačitve v posameznih delih, predvsem v kolenih. Za dodatno zaščitno funkcijo delovne obleke pa poskrbijo odsevni trakovi. Tako vam je na voljo resnično domišljeno zasnovana delovna obleka, pa tudi obutev. V vseh letnih časih vas lahko učinkovito ščitijo naša kakovostna in ugodna delovna oblačila. Tisk in darila Magra d.o.o. (Maribor ali spletna trgovina) je zagotovo najboljša izbira za nakup delovne obleke in obutve!

Potrebujete več informacij?