+386 (0)2 471 33 15

Delovni čevlji

Delovni čevlji in uporaba delovnih oblačil pri delu

Delovni čevlji nam nudijo varnost in udobje med delom. Uporaba primernih delovnih oblačil, ki ustrezajo standardom, lahko zmanjša tveganje za nastanek poškodbe pri delu, prav tako pa nam nudi tudi udobje med samim delom. Pri nakupu delovnih čevljev moramo biti pozorni na to, da kupimo zares kvalitetne delovne čevlje, izdelane iz trpežnih materialov. Običajno imajo takšni čevlji kapico, ki pri delu ščiti tudi naše prste, vložek, ki ščiti podplate, izdelani pa so iz usnja in drugih trpežnih materialov. Uporabljamo jih lahko pri opravljanju različnih dejavnosti, tudi pri delu v gradbeništvu, pri zunanjih delih, kovinarstvu, transportu in pri montažnem delu. Delovna oblačila vam po ugodni ceni nudimo tudi v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o., v katerem smo za vas pripravili pestro ponudbo delovnih oblačil, izdelanih iz trpežnih materialov. Na voljo so tudi delovni čevlji s3 in zimski delovni čevlji, ki nas zaščitijo tudi pri delu na mrazu.

Delovna oblačila skrbijo tudi za udobje med delom

Delovni čevlji s3Delovna oblačila so sicer v prvi vrsti namenjena zagotavljanju varnosti med delom, vendar pa vsak delavec ve, da je lahko izbira neprimernih oblačil med delom prava nočna mora. Primerno izbrana delovna oblačila so izdelana iz trpežnih, vendar koži prijaznih materialov, na svoji površini pa nimajo delcev, ki bi med delom s trenjem povzročala nelagodne občutke pri delavcu. Pri različnih poklicih uporabljamo različna delovna oblačila, ki se med seboj razlikujejo tudi po izbiri materiala. Če ne najdete primerne opreme za delo, lahko za nasvet poprosite tudi prijazne prodajalce v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. Nudimo vam tudi delovne čevlje vseh vrst, tudi nepremočljive delovne čevlje, primerne za delo v mokrem okolju.

Delovni čevlji za zaščito nog

Zimski delovni čevlji s3Delovni čevlji so na voljo v različnih oblikah, običajno v temnejših barvah. Odločimo se lahko za nakup nizkih delovnih čevljev brez zaščitne kapice, ali pa za nekoliko višje različice. Podplat naj bo izdelan iz gume, čevlji pa naj imajo odsevne obrobe. Pri izbiri materiala smo pozorni na njegovo trpežnost in vodoodpornost, pazimo pa tudi pri izbiri primerne velikosti čevljev, da bo udobje med delom maksimalno izkoriščeno. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. vam nudimo ugodno ceno delovnih čevljev, ki so narejeni v skladu s standardi in so zato primerni za uporabo pri opravljanju različnih del. Obiščite nas.

Preverite tudi ponudbo delovnih kombinezonov.

Potrebujete več informacij?