+386 (0)2 471 33 15

Delovni kombinezoni

Delovni kombinezoni, ki vas nikoli ne bodo pustili na cedilu

Delovni kombinezoni cenePrava zaščita je danes še kako pomembna, in to prav pri vsakem opravilu in delu. Zato velja izbrati takšno delovno obleko, ki vas bo zaščitila v vseh vremenskih razmerah, hkrati pa bo kakovostna, prijetna za nošenje in vas pri delu ne bo ovirala. Povsem enako bi lahko rekli tudi za delovne kombinezone in zimske delovne kombinezone. Če bi radi vaše telo med delom ustrezno in varno zaščitili, potem so naši delovni kombinezoni, pa tudi zimski delovni kombinezoni iz naše ponudbe naravnost optimalna izbira.

Delovni kombinezoni, ki vas ne bodo razočarali

Naša ponudba delovne zaščite je raznolika in bogata, zato smo prepričani, da boste do delovnega kombinezona ali zimskega delovnega kombinezona, ki bo ustrezal vašim pričakovanjem, potrebam in zahtevam prišli brez večjih težav. Med našimi zaščitnimi oblačili bi vas še posebej radi opozorili na delovni kombinezon Orion Adrian. Omenjeni delovni kombinezon odlikujejo ojačitve v kolenskem delu, možnost vstavitve kolenskih protektorjev in standard EN ISO 13688. Ta kombinezon je nadvse kakovosten, saj je sestavljen iz 60 odstotkov bombaža, 40 odstotkov poliestra in 280 gramov/kvadratni meter. Delovni kombinezon Orion Adrian je na voljo v sivo-črni barvi in v različnih moških velikostih od 48 do 64 , cena delovnega kombinezona pa je nadvse ugodna, in sicer zgolj 43 evrov. Če se boste odločili za nakup večjega količine, dobite dodaten popust, zato za točno ceno pošljite povpraševanje.

Preverite tudi naše zimske delovne kombinezone

Zimski delovni kombinezoni cenaVsa naša delovna obleka, tudi kombinezoni, je sicer oblikovana tako, da vas pri delu ne ovira, ima veliko priročnih žepov za shranjevanje orodja in je narejena iz trpežnega materiala. Sicer pa se zavedamo, da je delo pozimi zaradi drugačnih vremenskih razmer, še zlasti nizkih temperatur in mraza, velikokrat težko, naporno in zahtevno. Da bi ga kljub temu lahko opravili, se vam splača preveriti našo ponudbo zimskih delovnih kombinezonov, ki bodo bodočim uporabnikom poleg ustrezne zaščite omogočili tudi, da jim mraz ne bo prišel do živega in da bodo tudi v najbolj slabih vremenskih razmerah svoje delo lahko končali v predvidenem času. To pa je nenazadnje prav tisto, česar si želite, kajne? Trdno smo prepričani, da vam bo to z našo ponudbo zimskih delovnih kombinezonov uspelo, in to v vaše in delodajalčevo zadovoljstvo.

Zato ne odlašajte več preveč in za svoj najboljši delovni kombinezon oziroma zimski delovni kombinezon iz naše ponudbe odločite še danes. Zagotavljamo vam, da bo vaša izbira modra, hkrati pa vam bo prinesla veliko zadovoljstva, med drugim tudi zato, ker vas ne bo udarila po denarnici.

Potrebujete več informacij?