+386 (0)2 471 33 15

The Slovenia book

27,39  + DDV

Kategorija:

Opis

Štirje tujci prečesali Slovenijo vzdolž in počez, nastal je vodnik. Osem let so izbirali 100 najljubših krajev v Sloveniji
Po osmih letih raziskovanja Slovenije so štirje tuji novinarji vse svoje misli in opažanja strnili v novem turističnem vodniku.  Ekipa štirih tujih novinarjev – Yuri Barron iz Združenih držav Amerike, John Bills iz Walesa, Will Dunn iz Velike Britanije in James Cosier iz Avstralije, vsi že več let živijo v Sloveniji – je sedem let obiskovala, fotografirala in izbirala 100 najljubših krajev v Sloveniji. Nastala je knjiga The Slovenia Book – Top 100 destinations.
Knjiga vsebuje pregled številnih zanimivosti Slovenije in opisuje najkrajše poti do njih. Znamenitosti so razdeljene glede na njihovo geografsko lego, in sicer na severno, južno, vzhodno, zahodno in osrednjo Slovenijo. Ob njih so tudi zemljevidi. Poleg tega je v njej predstavljenih med drugim deset največjih znamenitosti, deset najbolj tipičnih jedi, deset najbolj znanih gradov in deset smučarskih destinacij.
Tujcem bo v pomoč tudi manjši slovar z besedami in stavki, prevedenimi iz angleškega v slovenski jezik. Zraven je opisan tudi način izgovarjave.
Na koncu knjige so strnjene tudi informacije o različnih dogodkih in prireditvah, ki med letom potekajo po Sloveniji, o najbolj znanih restavracijah in o tujih diplomatskih sedežih. V knjigi skušajo združiti na stotine fotografij in aktualne podatke o državi.

Trda vezava, 303 strani,  23,5 x 16,5 cm.

Dodatne informacije

Izdelek se bo tudi tiskal/graviral

Ne, Da

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Slovenia book”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Potrebujete več informacij?