+386 (0)2 471 33 15

Poslovna darila

Ne najdete želenega artikla? Za vsa vprašanja smo na voljo vsak dan od ponedeljka do petka, na telefonski številki 051 602 724 ali preko e-pošte: promo@magra.si.

Kakšen pomen imajo poslovna darila in komu so namenjena?

Obdarovanje obstoječih poslovnih partnerjev ali bodočih potencialnih sodelavcev nima tako zanemarljive vloge, kot se lahko zdi na prvi pogled. Z ustreznim darilom poslovnim partnerjem izkažemo pozornost, se jim zahvalimo za skupno sodelovanje in jim dokažemo, da nam stkani poslovni odnos nekaj pomeni. Hkrati pa lahko poslovna darila namigujejo k želji po ponovnem sodelovanju v prihodnosti.
Obdarovanje navadno poteka med že obstoječimi ali potencialnimi poslovnimi partnerji, pogosto pa tudi med nadrejenimi in podrejenimi v raznih podjetjih. Ponavadi se poslovna darila izmenjujejo ob praznikih, na primer za božič ali za praznik dela. Lahko se izkoristijo tudi druge priložnosti, kot na primer začetek kolektivnega dopusta, praznovanje v firmi, šefov rojstni dan, zaključek sodelovanja in tako dalje.
Izbira primernega darila je ključnega pomena, če želite z njim res doseči svoj namen. Na naši spletni strani imamo pestro izbiro izdelkov, ki se jih da tudi personalizirati z graviranjem, tiskanjem ali vezenjem. Tako bo vaše darilo ne le izvirnejše in zanimivejše, ampak bo tudi nosilo vaš logotip, znak ali ime – s čimer si boste zagotovili učinkovito promocijo! Ponujamo vam različna poslovna darila. Od klasičnih kot so vžigalniki, dežniki, pisala… do različnih elektronskih pomagal, USB ključev, embalaž…

Vsa darila vam lahko personaliziramo saj smo opremljeni za tiskanje na skoraj vse vrste materialov.
Preglejte našo ponudbo in si naročite darilo za vašega poslovnega partnerja še danes!

Prikazovanje 1–15 od 546 rezultatov

Potrebujete več informacij?