+386 (0)2 471 33 15

Smešne majice

Smešne majice z različnimi motivi so primerno darilo za vsakogar. Smešne, provokativne, izvirne, zanimive ali hudomušne, smešne majice za vsak okus. Iščete primerno darilo za rojstni dan? Želite presenetiti prijatelja ali prijateljico?

Na voljo imamo bogato izbiro smešnih majic in zabavnih artiklov, s katerimi lahko razveselite vaše prijatelje, sorodnike, znance ali sodelavce. V naši ponudbi so majice za vse priložnosti in na različne tematike. Da bi vam olajšali izbiro, smo smešne majice razdelili v kategorije.
Na voljo vam je tudi inovativna ponudba »oblikujte si svojo majico«, s katero lahko dobesedno kreirate čisto svojo, edinstveno majico. Na voljo so vam različni modeli, barve in velikosti majice, med katerimi lahko izbirate. Nato izberete kje na majici želite tisk (zadaj, spredaj, levi rokav, desni rokav), h kateremu lahko dodate pojlubno sliko ali besedilo. Na voljo so tri možnosti: dodate lahko le sliko, le besedilo ali pa kar oboje. Pri besedilu lahko izbirate barvo in font črk. Seveda lahko date svojo majico natisniti bodisi spredaj kot zadaj in na rokav.

Možnosti je veliko, omejitve pa nobene! Smešne majice iz naše ponudbe so lahko z najrazličnejšo vsebino; ene so provokativne, druge hudomušne, tretje zabavne, spet druge enostavno izvirne. Primerne so kot darilo v najrazličnejših priložnostih: za rojstni dan, za fantovščino ali dekliščino, ob diplomi, ob obletnici ali kot presenečenje.

Prikazovanje 1–15 od 192 rezultatov

Potrebujete več informacij?