+386 (0)2 471 33 15

Odsevni brezrokavniki

Delovne obleke – tudi odsevni brezrokavniki za delo na cesti

Delovne obleke ceneDelovne obleke so nujen pripomoček pri mnogih opravilih. V skladu z zakonodajo mora za zaščitne delovne obleke poskrbeti delodajalec. Odgovor na vprašanje, kdaj so sploh potrebne posebne delovne obleke, je povezan predvsem z oceno tveganja. Zaposleni potrebujejo prilagojene zaščitne delovne obleke, če obstaja povečano tveganje za njihovo varnost in zdravje. Seveda pa morajo biti same delovne obleke izbrane z upoštevanjem specifičnih okoliščin. Kadar gre za delo na cesti, je nujen del obleke tudi poseben zaščitni odsevni delovni brezrokavnik – zimski ali odsevni delovni brezrokavnik iz lahkotnejših materialov.

Kam po delovne obleke?

Za delodajalce so lahko delovne obleke precejšen strošek, zato se žal mnogi še vedno odločajo za nakup manj kakovostne delovne obleke, ki ne more zagotoviti optimalne varnosti. Nakup nekakovostne delovne obleke pa se na dolgi rok vsekakor ne splača. Ne le da so zaposleni z uporabo takšne obleke v večji nevarnosti za poškodbe, ampak se delovne obleke slabše kakovosti hitreje uničijo, zato bo seštevek stroškov za obleke pravzaprav višji, kot če bi že na začetku izbrali primerne delovne obleke. Če iščete delovne obleke, ki združujejo tako kakovost kot ugodno ceno, je prava izbira za vas spletna trgovina Magra. V njej najdete različne delovne obleke, primerne tudi za prosti čas. Med drugim pa so vam na voljo tudi zelo praktični odsevni brezrokavniki (letni ali zimski odsevni delovni brezrokavnik). Pomembna prednost nakupa oblek v spletni trgovini je, da lahko delovne obleke izberete kar v udobju svojega doma ter tako prihranite gorivo in čas. Na zalogi so delovne obleke različnih velikosti – tudi odsevni brezrokavniki – zato lahko vse zaščitne obleke kupite na enem mestu.

Odsevni brezrokavniki – preprosta, a zelo učinkovita zaščita

Odsevni delovni brezrokavnikiPogosto je sestavni del delovne obleke tudi delovni brezrokavnik – še posebej praktičen odsevni brezrokavnik. Cene delovne obleke so pri nas zelo ugodne, ne glede na to, kateri kos potrebujete. Odsevni brezrokavniki spadajo med najbolj iskane kose obleke. Odločite se lahko za letni ali zimski delovni brezrokavnik. Tako letni kot zimski delovni brezrokavnik pa sta lahko obenem tudi odsevni brezrokavnik. Naloga, ki jo imajo odsevni brezrokavniki, je seveda v prvi vrsti ta, da poskrbijo za boljšo vidnost delavca. Odsevni brezrokavniki zagotavljajo učinkovito zaščito v vseh pogojih, zato sodijo odsevni brezrokavniki kljub svoji preprostosti med izjemno pomembne delovne obleke, cena pa je zelo ugodna. Seveda pa so odsevni brezrokavniki še posebej pomembni v mraku in meglenih razmerah. Zimski odsevni delovni brezrokavnik pa lahko delavca zaščititi tudi pred neugodnimi vremenskimi pogoji. Izberite kakovosten zaščitni odsevni brezrokavnik in preprečite nepotrebne nezgode!

Potrebujete več informacij?