+386 (0)2 471 33 15

Stenske nalepke

Stenske nalepke z raznimi motivi za opremo vašega stanovanja, pisarne ali lokala.
Si želite popestriti kuhinjo, bivalni prostor ali otroško sobo. Stenske nalepke vam oblikujemo in izdelamo po meri.

Si želite edinstvenega doma, kjer bodo na stenah vaši najljubši motivi? Oglejte si našo pestro ponudbo, ki jo sestavljajo stenske nalepke najrazličnejših vrst. Primerne so čisto za vsak bivanjski prostor – od kuhinje do otroške sobe. Na voljo so številni modeli, ki se prilegajo vsem okusom.
Stenske nalepke se pri nas delijo v kategorije glede na bivanjski prostor, kateremu so namenjene. Vsakemu bivanjskemu prostoru se bolje prilega določena vrsta nalepk, saj niso vsi motivi primerni za vsak prostor. Za spalnice so najbolj priljubljeni abstraktni motivi, čudovite in romantične pokrajine, cvetje, travniki, morje, plaže ali nevtralni, skoraj neopazni stenski motivi. V otroško sobo najbolj pašejo živali, liki iz risank ali pravljic ter motivi v svetlih in živahnih barvah, ki bodo blagodejno vplivali na otrokovo počutje.
Če imate posebej prostor za igranje in za spanje je priporočljivo, da na steno spalnice prilepite umirjene motive, ki bodo otrokom pomagali mirno zaspati, na steno igralnice pa prej omenjene živahnejše slike. Za dnevne sobe je izbira nalepk zelo pestra, saj je odločitev, kakšno vzdušje bi radi v tem prostoru ustvarili, popolnoma individualna. Nekateri imajo radi bolj umirjene, nevtralne motive, drugi pa zelo vidne in živahne stenske nalepke. V kopalnico navadno spadajo nekoliko bolj nevtralni motivi. Barve nikoli niso posebej agresivne, tudi oblike so navadno zaobljene in nežnejše.

Glavna vloga, ki jo igrajo stenske dekoracije v tem prostoru je predvsem sprostitev. dekoracijo, ki bo popestrila vaš dom ali pisarno!

 

Spalnice

Spalnice

Spalnice

 

Otroške sobe

Otroške sobe

 

Kuhinje

Kuhinje

 

Pisarne

Pisarne

 

Drugi prostori

Drugi prostori

 

Razne tehnike – foto in enobarvni motivi

Drugi prostoriStenske dekoracije

Potrebujete več informacij?