+386 (0)2 471 33 15

Tisk na tekstil za promocijske namene: majice, puloverji in drugo

Tisk na tekstil je zelo razširjen na področju promocijskih daril, poslovnih daril in za uniformirano oblačenje zaposlenih. Danes ima praktično vsako veliko podjetje tudi lastna oblačila, ki predstavljajo znamko, tisk na blago pa se uporablja tudi v bolj osebne namene. V podjetju Magra poskrbimo tako za posameznike kot za velika podjetja, ki potrebujejo kakovosten in cenovno dostopen tisk na oblačila. Ponujamo tiskanje na vse vrste oblačil ter vam pomagamo s primerno pripravo tiska. S svojimi bogatimi izkušnjami poskrbimo, da je tisk na tekstil na vsakem koraku izveden po visokih standardih.

Tisk majic po želji

Med vsemi možnostmi, ki jih ponujamo, je še vedno najbolj zaželen tisk majic. Gre za klasične majice s kratkimi rokavi, ki se jih lahko potiska res na veliko načinov in so široko uporabne. Tisk majic po želji pomeni, da se popolnoma prilagodimo vašim zahtevam – pripravimo vam enobarvne ali večbarvne motive. Sitotisk je že stoletja stara tehnika, kjer se tisk na tekstil izvede s pomočjo sit in strojev. Odtisnjeno barvo je seveda treba tudi sušiti oziroma fiksirati. Gre za tehnološko izpopolnjen proces, ki zagotavlja zares dobre rezultate. Naš tisk majic bo odlične ločljivosti in tudi obstojen. Če imate tudi vi dobro idejo, kakšne majice želite, nas hitro kontaktirajte, ne ustrašite pa se izziva tudi tisti manj kreativni. Pri procesu vam bomo pomagali mi, da dobite izdelek, s katerim boste zares zadovoljni.

Velik izbor oblačil in tekstilnih izdelkov v naši spletni trgovini

Pripravili smo vam zares bogat program različnega tekstila za delo, šport in prosti čas. Izbirate lahko med več modeli navadnih ali polo majic s kratkimi ali dolgimi rokavi. Na voljo so brezrokavniki, jopice in tople jakne. Poskrbeli smo tudi za bolj formalne priložnosti, zato ponujamo srajce. Za piko na i smo dodali še pokrivala (kape) in pa celo brisače. Vse izdelke lahko dobite v številnih barvah, zato je izbira zares pestra.

Podjetja pri tisku na oblačila običajno izberejo, da se natisne logotip podjetja, lahko tudi njegov slogan. Za promocijski tekstil ali oblačila, ki bodo poslovno darilo, je nujno, da predstavljajo znamko in pri vsakem nošenju dajejo vedeti, čigava so. Seveda pa lahko na oblačila natisnete tudi posebna sporočila, šale, fotografije in druge motive, ki jih potrebujete za poseben dogodek. Tisk na tekstil se veliko uporablja za obletnice, fantovščine in druga praznovanja.

Odličen tisk puloverjev

Čeprav pri tisku na oblačila običajno izberemo majice, pa so čedalje bolj priljubljeni tudi puloverji. Še posebno v hladnejšem času leta bo tisk puloverjev verjetno najbolj praktična izbira. Obdarovanci bodo pulover pogosteje lahko pogosteje nosili. Lahko izberete lep pulover z okroglim ovratnikom, lahko tudi širši pulover s kapuco – stil oblačila je povsem vaša izbira, prav tako pa tudi to, kaj boste natisnili. Pri tisku puloverjev imate na voljo še več mest, kam umestiti svoj motiv: lahko vzdolž rokavov, na kapuco, na žep ali še kam drugam. Z veseljem postanemo vaš partner pri izdelavi personaliziranega oblačila, na katerega boste zares ponosni.

Poleg tiska na blago ponujamo tudi kakovostno vezenje

Tisk na tekstil lahko zamenja tudi vezenje. Njegova največja prednost je, da se ob pranju ne spira, kot je to pogosto pri slabem tisku na oblačila. Vezenje zagotavlja trajno obstojnost, dovršen videz izdelka in tako stalno promocijo. Je odličen način reklamiranja vašega podjetja, lahko pa seveda tudi lep spomin na nek poseben dogodek. Pri podjetju Magra vam izdelamo program za vezanje, ki ga nato hranimo v svojem arhivu in je vaša last. Gre za enkratni strošek, vezenje lahko nato redno uporabljate za vsa vaša oblačila. Najbolj drzni lahko celo kombinirate tisk na oblačila in vezenje ter tako ustvarite unikaten izdelek, ki bo prekosil povprečna tiskana oblačila. Z našo pomočjo vedno dobite zares vrhunska poslovna darila, promocijski tekstil in osebna spominska oblačila.

Smešen tisk za bolj sproščene priložnosti

Res je, da se tisk na blago oziroma oblačila največ uporablja za resne predstavitvene namene, a obstajajo tudi priložnosti, ko si lahko damo duška. V prostem času in za različne zabavne trenutke smo v naši spletni trgovini pripravili tudi smešne majice. Gre za različne motive in napise s področja horoskopa, ljubezni, rojstnih dni, zasebnih trenutkov, slovenskih značilnosti in drugih humornih napisov. Ko boste naslednjič iskali kakšno smešno majico, vas vabimo, da ideje poiščete pri nas. Seveda pa smo vedno na voljo tudi za tisk majic po želji, da si lahko ustvarite smešne motive s popolnoma internim humorjem.

Omogočamo manjše in zelo velike naklade ter se tako prilagajamo najrazličnejšim strankam in njihovim potrebam. Vedno smo tudi pripravljeni pomagati. Za vsa vprašanja nas lahko pokličete na 02 471 33 15 ali nam pišete na info@magra.si. Osnovne informacije o izdelkih in možnostih tiska na tekstil pa so na voljo v naši pregledni spletni trgovini, kjer boste hitro dobili občutek, kaj vse vam je na voljo.

Zaupajte tisk na oblačila preverjenemu izvajalcu, kot smo mi in nikakor ne boste razočarani.

Potrebujete več informacij?