+386 (0)2 471 33 15

Zaščitna delovna obleka

Delovna obleka – zaščitna delovna oblačila za varno delo

Zaščitne delovne jakne MagraDelovna obleka je v prvi vrsti namenjena zmanjševanju tveganja za nastanek poškodbe pri delu. Zaščito pred različnimi nevarnostmi, ki so specifične za opravljanje določenega dela, nam nudijo obleka, zaščitne delovne jakne in primerna obutev. Različni negativni dejavniki iz okolja, na katere ne moremo vplivati, lahko pri delu ogrozijo naše zdravje. Z uporabo primerne delovne obleke se lahko zaščitimo pred temi dejavniki in se tako izognemo nastanku morebitnih poškodb pri delu. Zaščitna delovna oblačila omogočajo varno delo. Svetujemo vam, da pred nakupom tovrstnih oblačil premislite o tem, katerim nevarnostim ste pri delu najbolj izpostavljeni, nato pa izberete primerno delovno obleko, ki vas bo zaščitila pred različnimi dejavniki. Zaščitna delovna oblačila boste našli tudi v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o., v katerem vam nudimo visoko kvaliteto in ugodne cene, pred nakupom pa vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Zaščitne delovne hlače Magra

Zaščitna delovna oblačila – katera so?

Zaščitna delovna oblačila je precej širok pojem, ki vključuje več vrst delovne obleke. Na voljo so tako delovne jakne, kot tudi majice, zaščitne delovne hlače, zaščitne delovne rokavice, spregledati pa ne smemo niti obutve, ki lahko bistveno poveča udobje med delom, hkrati pa poveča tudi stopnjo varnosti pri delu. Izdelana so lahko iz 100% bombaža, iz mešanic bombaža in poliestra ali iz poliamida. Gre za izjemno trpežne materiale, ki so odporni na različne zunanje dejavnike, na katere sami nimamo vpliva. Prav tako nam materiali, iz katerih so izdelana zaščitna delovna oblačila, omogočajo nemoteno pranje. So prijazni do kože in udobni za nošnjo. Pri nakupu zaščitne delovne obleke bodite pozorni tudi na to, da izberete primerno velikost oblačil in obutve in si tako zagotovite maksimalno udobje med opravljanjem dela.

Delovna obleka za opravljanje različnih del

Izbira delovne obleke naj bo prilagojena vrsti dela, ki ga opravljamo. Dejstvo je, da smo pri različnih delih izpostavljeni različnim nevarnostim, katerih vpliv poskušamo zmanjšati z izbiro primerne delovne obleke. Kot primer vzemimo dve popolnoma različni deli, ki lahko v primeru neprimerne zaščitne opreme povzročita resne poškodbe in ogrozita zdravje delavca. Govorimo o varjenju in o gozdarstvu. Pri obeh delih se soočamo s številnimi nevarnimi dejavniki, le da se ti glede na vrsto dela med seboj precej razlikujejo. Z izbiro primerne opreme za varnost pri delu vam bomo svetovali tudi v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o., v katerem vam nudimo visoko kvaliteto oblačil in obutve, izdelane iz trpežnih materialov. Vabljeni k ogledu ponudbe.

Potrebujete več informacij?